Cultureel Centrum D'n Bogerd Druten
info@beatdabeat.nl

Jury

 

Jennifer Romen

In 2015 heeft Jennifer Oxygen opgericht (een crew die bekend staat om zijn creatieve choreografieën en illusie-effecten en die daarmee vele nationale en internationale competities heeft gewonnen, evenals winst in het tv-programma ‘Dance as One’ en de Franse variant van ‘Got Talent’). Sinds 2017 runt Jennifer de Urban School of Dance Arts in Maastricht. De afgelopen periode is ze werkzaam geweest als choreograaf voor tv-programma’s zoals DanceSing en Dance Dance Dance. Momenteel is ze zich verder aan het ontwikkelen als choreograaf, zowel in het commerciële werkveld als in de theaterscene. Jennifer heeft zich gespecialiseerd in het gebruik van isolaties. Haar choreografieën zijn herkenbaar door visuele en illusie-effecten.

Ressy Uchiha

Ressy heeft gedanst bij optredens van Fedde Le Grand en Afrojack. Hij heeft met The MajorZz in 2015 de World of Dance Finals gedanst in Los Angeles, heeft met ‘The Fire’ de finale van Holland’s Got Talent gewonnen, en met OXYGEN won hij de finale van Dance as One in 2018. Hij gaf een showcase in Kiev in de Ukraine en danste in de videoclip van Poke (Voorzichtig). Hij is momenteel veel werkzaam als danser in de USA (bij Chapkis Dance Family en voor Brian Friedman, beiden in Californië). Daarnaast is Ressy ook een succesvol dansdocent.

Samantha Tena hernandez

Samantha Tena Hernandez is een veelzijdige danseres en dansdocente die momenteel in Helsinki, Finland woont. Ze heeft zowel nationaal als internationaal ervaring als danseres, choreografe en jurylid. Als fulltime trainer, choreografe en jurylid heeft ze veel ervaring en dans is echt haar passie! Of je nu een beginnende danser bent of een professional, ze geeft altijd al haar energie en enthousiasme met als doel om de danser/dansers naar een hoger niveau te tillen.

Andreas Maintz

Andreas “Wicked” Maintz startte met dansen toen hij 11 jaar oud was. Hij werd 6x Duits kampioen, 2x Europees kampioen en won hij talrijke regionale kampioenschappen. Hij begon in 1997 te dansen in Nederland bij Dance Centre Benito Deane waar hij de basis van de dansstijlen bboying en hype dance/partydance leerde. In die tijd formeerde hij ook zijn eerste bboy crew in Duitsland (PAC Crew) en deden ze veel mee shows en battles.

Tussen 2002 en 2013 deed Andreas mee, jureerde en was gastheer bij diverse battles in Nederland, België en Duitsland. Vanaf 2002 organiseerde hij de battle ‘Southern Madness” die behoorlijk bekend is in de bboy-wereld.

In 2009 werd hij lid van de crew ‘No Escape’. Zij hebben aan veel wedstrijden meegedaan en wonnen regelmatig. In 2010 en 2011 deed de crew mee aan de HHI Wereldkampioenschappen in Las Vegas alwaar ze de halve finale bereikten. In 2012 was Andreas jury in Las Vegas, hetgeen een geweldige ervaring voor hem was. Andreas deed mee aan tv-shows in Nederland in Duitsland. Hij deed mee aan Holland’s Got Talent, ‘Everybody Dance Now’, en de Duitse tv shows ‘Got to Dance’ and ‘Das Supertalent’.

Op dit moment is Andreas naast choreograaf een officiële nationale en internationale jury, organiseert hij wedstrijden en heeft hij zijn eigen dansschool in Duitsland: ‘Wicked Dance Class’.